• Volg ons op Facebook

    Het Hinkelspel is vanaf nu te volgen op facebook. Kom alles te weten over de laatste nieuwtjes, promoties, nieuwe kazen in de winkel, ... op de facebookpagina van Het Hinkelspel!

Cabriogand

CabriOgand

Vaste geitenkaas

Ingrediënten: lebferment, zeezout, melkzuurbacteriën, verse rauwe geitenmelk van biologische oorsprong

Voor de productie van ‘CabriOgand’ volgen we hetzelfde kaasmaakproces als onze ‘Herbie’ en ‘Bellie’, namelijk dat van een boerenkaas op basis van rauwe melk. De melk is dagvers, wat zorgt voor een soepele structuur en een unieke zachte smaak. Voor de echte geitenkaasliefhebber is er ook een licht belegen variant met een iets sterkere smaak.

De melk is afkomstig van witte Saanengeiten, gekruist met het Alpineras, en komt dagvers van de boerderij bij ons binnen voor onmiddellijke verwerking. Op die manier bekomen we een uiterst smaakvol product. ‘CabriOgand’ is lekker in sneetjes bij de boterham of warm op een croque monsieur.

De ‘CabriOgand’ is in alle opzichten een Hinkelspelkaas, wat wil zeggen dat hij voldoet aan de strengste eisen qua gezondheid en milieu. Hij wordt gemaakt op basis van rauwe geitenmelk van biologische oorsprong, waaraan enkel zuursel, stremsel en zeezout worden toegevoegd. Hij bevat gegarandeerd geen bewaar- of kleurmiddelen en in het productieproces wordt elke verspilling van grondstof en energie vermeden.