• Volg ons op Facebook

    Het Hinkelspel is vanaf nu te volgen op facebook. Kom alles te weten over de laatste nieuwtjes, promoties, nieuwe kazen in de winkel, ... op de facebookpagina van Het Hinkelspel!

Herbie

Herbie

Kruidenkaas

Ingrediënten: lebferment, zeezout, melkzuurbacteriën, verse rauwe koemelk van biologische oorsprong, kruiden

Het verhaal van ‘Herbie’ is het verhaal van de ‘Goudse boerenkaas’: de rauwe koemelkkaas uit de poldergebieden van de lage landen. Het milde klimaat, in combinatie met de typische grondstructuur zorgen voor een overdaad aan mals gras. Dit resulteert in prachtige, volle melk. De melkzuurfermentatie van deze vetrijke melk geeft een smedig zuivel dat goed bewaard kan worden.

Voeg je nu op het eind van het productieproces kruiden toe aan de wrongel, dan zal het aroma van de kruiden gebonden worden door de aanwezige vetten en versterkt worden door de rijping.

‘Herbie’ is te verkrijgen in volgende variaties:

             

           

‘Herbie’ is in alle opzichten een Hinkelspelkaas, wat wil zeggen dat hij voldoet aan de strengste eisen qua gezondheid en milieu. Hij wordt gemaakt op basis van rauwe koemelk van biologische oorsprong, waaraan enkel zuursel, stremsel, zeezout en kruiden worden toegevoegd. Hij bevat gegarandeerd geen bewaar- of kleurmiddelen en in het productieproces wordt elke verspilling van grondstof en energie vermeden.